Polyfilla pro kopen voor het beste eindresultaat

Polyfilla Pro kopen is erg handig als je een professioneel eindresultaat wilt bereiken. Polyfilla pro heeft een compleet assortiment aan reparatiemiddelen voor hout, steen en andere minerale oppervlakken. Er zijn veel soorten producten die voor binnen en buiten te gebruiken zijn. Je kunt ze indelen in verschillende onderwerpen:

  • Houtreparatie
  • Plamuur
  • Houtsealer
  • Vulmiddel & kit

Elke producten hebben zijn eigen voordelen en resultaten.

Wat gebruik je voor welke klus

Alle producten van polyfilla pro kopen stonden eerst bekend onder de naam probastine. Dit betekent dat alle producten bekend staan om hun professionele houtreparatiemiddelen voor diverse oppervlaktes.

Voor houtreparatie zijn er speciale producten ontwikkeld om beschadiging op te vullen en weg te werken. Nadat dit is gebeurd kun je het hout behandelen met een lak of beits en dan ziet het er weer als vanouds uit. De producten van hout reparatie zijn gemaakt op basis van urethaan-acrylaat, hierdoor is het zeer geschikt voor houtreparaties, het repareren van openstaande verbindingen en het lamineren van hout. 

Met de plamuur kun je oneffenheden in je muur vakkundig wegwerken. Je hebt de plamuur voor zowel binnen als voor buiten. De plamuur is op waterbasis, maar zodra het is gedroogd is het ook geschikt voor buiten. De plamuur heeft een KOMO-keurmerk. Als je een tube gebruikt moet je deze goed kneden voor gebruik. Bij een pot moet je de plamuur vooraf goed doorhalen met een plamuurmes.

De houtsealers  zorgen ervoor dat open hout afgedicht wordt voor vocht en andere weersinvloeden. Er zijn twee soorten hout sealers. De ene zorgt voor het afdichten en sealen van kopshout en (on)behandelde zaagkanten. De andere is voor houtreparaties te impregneren of voor te behandelen.

Als laatste heb je de vulmiddel & kit. Hiermee werk je  spleten, gaten en scheuren duurzaam weg. Ook hiervan zijn 2 varianten.