Klik hier voor meer informatie over waterbedden

Ben je op zoek naar een waterbed van topkwaliteit? Klik hier voor meer informatie, bij waterslaper vind je alles wat te maken heeft met waterbedden. Waterslaper is een speciaalzaak in waterbedden en ergonomisch slaapcomfort, waterslaper gaat voor kwaliteit in product en ook in installatie. 

Waterslaper is een beddenspeciaalzaak dat al sinds 1987 bestaat. Met meer dan 30 jaar ervaring kan waterslaper je helpen en adviseren tot de beste keuze. In de zeer overzichtelijke showroom van waterslaper krijg je een goed beeld van de waterbedden assortiment, met de verschillende merken die waterslaper aanbiedt zal er altijd een waterbed voor jou zijn. Met merken zoals Bodyform, BluTimes en Pacific en een aanbod van alle onderdelen voor waterbedden ben je bij waterslaper op het juiste adres. 

klik hier voor meer informatie

Contact

Klik hier voor meer informatie over de waterslaper showroom in omgeving Eindhoven, Tilburg en Helmond. De showroom is dagelijks geopend en het is ook mogelijk om in de avond op afspraak te komen, zo krijg je de kans om zelf naar de waterbedden te kunnen komen kijken. Bestel je je bed dan krijg je tot twee jaar na je aankoop gratis service geleverd aan de waterbed. Voor bedden ouder dan 2 jaar geldt er een bijdrage van €30,00 ,-. 

Neem voor meer informatie contact op met de deskundige van waterslaper. Klik hier voor meer informatie over het contact opnemen met de specialisten van Waterslaper. Het is mogelijk om ze telefonisch te kunnen spreken, te mailen of om een bezoekje in te plannen voor de showroom.