Laat jouw woning aankleden door House of Wurpel!

Interieur op de juiste manier samenstellen is al een flinke taak op zich. Je wilt immers dat het allemaal bij elkaar past en dat dit uiteraard ook blijft passen. Vaak zoek je een professioneel bedrijf of team die jou kan helpen om de inrichting even goed onder de aandacht te brengen.  Dan heb jij vast en zeker al wel eens van House of Wurpel gehoord! Gevestigd in Hoofddorp, maar werkzaam eigenlijk door het hele land! 

Een interieurstylist inschakelen voor jouw villa?

Wel is het zo dat House of Wurpel alleen werkt voor grote bedrijven of villa’s. Dit komt omdat zij hier de beste kennis in hebben om de ruimtes optimaal te benutten. Zo kan je tijdens een afspraak eenvoudig de meubels, accessoires en zijden bloemen bekijken om hier al inspiratie in op te doen. Door een professioneel bedrijf hiervoor in te schakelen zal je merken dat zij aan precies andere dingen denken dan jij. Want heb jij er ooit aan gedacht om die ene saaie hoek op te fleuren met bijvoorbeeld zijden bloemen? 

House of Wurpel

Bekijk vooral het assortiment online!

Buiten het feit dat het mogelijk is om tijdens een afspraak jouw wensen te bespreken maken zij het ook mogelijk dat je dit online al kunt zien. Bekijk maar eens de website van House of Wurpel. Het accessoires is direct te bestellen waardoor jij er niet voor de deur uit hoeft te gaan. Daarnaast zal je ook hiermee de garantie krijgen dat je kwaliteit in huis haalt!