Het ontruimen van een woning soms noodzaak

Een woningontruiming is soms noodzaak. En dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest bekende en verdrietige reden is het overlijden van een oudere. Seniorenhulp Nederland ondersteunt hierbij de nabestaanden, familieleden of vrienden daar waar kan. Niet alleen kunnen wij zorgen voor het ontruimen van een woning, maar tevens verzorgen wij het kunnen opleveren van een leeg huis in de juiste staat. Vaak komen er diverse klussen bij kijken, waarbij hulp gewenst is. Mogelijk kan het fysiek of qua tijd niet zelf uitgevoerd worden. Door seniorenhulp in te schakelen ben je gelijk van een hoop zorgen af.

Leeghalen en opleveren van een huis

Het leeghalen en opleveren van een woonplek kan veel emoties met zich meebrengen. Daarom neemt onze seniorenhulp alle tijd voor jou. We kunnen helpen met het inpakken en uitzoeken van spullen en desgewenst ook meehelpen bij het inrichten van een nieuwe woonplek. Of de inboedel moet na een woningontruiming op de juiste plek terecht komen, en hierin willen wij meedenken. Door nog bruikbare spullen een herbestemming te geven, kan een afscheid van een inboedel makkelijker worden. Wij hebben hiervoor goede contacten.

Meedenken in oplossingen

Ook zorgen we dat alle klussen in de lege woning worden uitgevoerd, zodat deze perfect voldoet aan de gestelde eisen. Oplevering van de huurwoning of woningontruiming is dus geen probleem meer. Ga vrijblijvend met ons in gesprek over hetgeen waar jij hulp bij nodig hebt. We zullen er vervolgens alles aan doen om mee te denken in de juiste, betaalbare oplossingen.