Leuke zweetbandjes bedrukken tijdens onze verbouwing

Leuke zweetbandjes bedrukken voor onze verbouwing!

Sinds een paar dagen zijn wij druk aan de slag met het renoveren van onze woning. De zolder dient te worden gestuukt en geverfd, hier willen wij overigens ook nog een nieuwe vloer leggen. De keuken moet compleet worden vervangen, deze valt zowat van ellende uit elkaar. En natuurlijk onze woonkamer, dit is veruit het belangrijkste! Hier spendeer je wat dat betreft de meeste uren, dit dient er dan ook goed en gezellig eruit te zien. Aangezien wij al een paar belangrijke punten hebben genoteerd voor onze verbouwing, hoeven wij alleen maar dit lijstje af te werken. Hierdoor ben ik op internet gaan zoeken naar handige tips om te gebruiken qua bouwproducten.

Zweetbandjes bedrukken

leuke tip!

Een vriendin kwam van de week met het leuke idee om zweetbandjes te bedrukken met onze foto erop. Dit vond ik erg grappig waardoor ik vrijwel meteen online ben gaan zoeken. In de tussentijd dat ik opzoek ging naar producten voor onze verbouwing zochten wij ook direct naar leuke zweetbandjes. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Maxilia waar het mogelijk is om hetgeen te realiseren. De kosten welke zij hanteren passen erg binnen mijn budget. Uiteraard wist mijn man hier nog niks van waardoor ik de bestelling bij mijn vriendin heb laten bezorgen.

Zweetbandjes bedrukken

Verrast!

Gelukkig hebben wij onze bestelling erg snel mogen ontvangen. Mijn man was compleet verrast! In de eerste instantie wist hij niet dat ik dit had besteld. Hierdoor is hij intensief aan de slag gegaan met zijn bedrukte zweetbandjes!