Wij hebben de mooiste plantenbakken gevonden!

sierbeton

Online rond gekeken

Een beetje rond kijken op het internet is vaak erg leuk om te doen. Niet lang geleden hebben wij daarom plantenbakken gevonden die erg mooi zouden staan in onze tuin! Bij Sierbeton zagen wij plantenbakken in een bijzondere vorm, die precies passen in ons tuin ontwerp. Dat was mooi meegenomen, want voor de zomer wilde ik graag nog de tuin afmaken. Wij hebben vorig jaar een hovenier ingehuurd om een nieuw tuin ontwerp aan te leggen. Dat is prachtig gelukt, alleen hebben wij de tuin nog niet helemaal ingericht. Daarmee bedoel ik dat het terras er natuurlijk al ligt en alle planten en bloemen geplant en geplaatst zijn.

Daarentegen hebben wij nog geen mooie tuinset staan waar wij nog een zomer plezier van kunnen hebben en staan er nog geen accessoires op het terras, zoals plantenbakken!

sierbeton

Gelijk besteld

Nu wij wat geld over hebben, konden wij gelijk bestellen bij Sierbeton! Wij wilden graag onze tuin afmaken voordat de zomer begint en dat is nu gelukt. Online zag ik namelijk ook nog wat stapelblokken van beton, waarmee wij een afscheiding tussen het terras en de rest van de tuin konden maken. De stapelblokken zijn in de beste kleur. Die passen namelijk goed bij ons terras en de rest van onze tuinstijl!

Nu resteert alleen nog het kopen van een mooie tuinset, dat gaan wij waarschijnlijk ook online doen. Op die manier kunnen wij de beste deal uitzoeken en kunnen wij nog een aantal zomers veel plezier in onze tuin beleven!