Eigen huis

Ben je toe aan een volgende stap qua jouw huisvesting? Wellicht heb je aan het begin van je carrière of als student een huis gehuurd. Heb j vervolgens een eerste huis gekocht. En ben je inmiddels in de volgende fase beland. Wellicht heb je een paar mooie stappen gemaakt in je carrière en heb je inmiddels budget om een eigen huis te bouwen.

Heb je dan al eens gedacht aan een villa? Ja inderdaad, een villa is een wat duurdere woning over het algemeen. Maar middels allerlei duurzame mogelijkheden kun je misschien de kosten wat lager houden of zelfs subsidie verkrijgen op je bouw.

Moderne villa bouwen

Een kenmerk van een villa is dat dit een grote woning is. En een grote woning betekent dat er ook veel materiaal nodig is om deze te bouwen. Dit vraagt natuurlijk een behoorlijk budget.

Tegenwoordig kun je echter op veel zaken subsidie krijgen in het kader van duurzaamheid. Als je bijvoorbeeld het huis zo inricht dat er op de dakoppervlakken veel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, dan krijg je hier wellicht nog wat meer subsidie op dan standaard.

Een andere vorm van je woning duurzaam opzetten is gericht op je gasverbruik. Als jij jouw woning zo ontwerpt dat er geen gas meer nodig is, dan maak je aanspraak op subsidies.

Dit geld ook voor de situatie als je veel inricht op het gebied van energieterugwinning. 

Het model woning

Het is dus sowieso verstandig goed na te denken over dit onderwerp duurzaamheid. Hier kun je echt je voordeel mee doen in de kosten. Zowel bij de bouw als de energiekosten als je eenmaal in de woning woont.

Daarnaast is het model natuurlijk nog een keuze moment. Welk model woning wil je laten bouwen?

Zij kunnen je adviseren in het moderne villa bouwen vraagstuk en alle keuzes die erbij komen kijken.

Een moderne villa bouwen doe je niet alleen. Vraag gerust advies aan bovenstaande partij.