Biologisch dekbed

Daarom wil je zo snel mogelijk een biologisch dekbed

Dekbedden, na verloop van tijd zijn we toe aan een nieuwe. Helaas, want elke keer een nieuw dekbed kopen is eigenlijk helemaal niet goed voor het milieu. Heb jij een nieuw dekbed nodig? Overweeg dan een biologisch dekbed aan te schaffen. Je kunt een biologisch dekbed kopen in de vorm van handgeknoopte dekbedden die bestaan uit een hoes van satijn en een vulling van gekaard ruw katoen, beiden 100% biologisch. Met dit dekbed draag je je steentje bij aan een betere toekomst. In dit blog vertellen we je graag wat meer over het biologische dekbed.

Biologische dekbedden voor ieder seizoen

Biologische dekbedden worden dus van 100% biologisch materiaal gemaakt. Daar slaap je toch een stuk beter mee, wetende dat je het milieu bespaart! En hierbij maakt het niet uit in welke tijd van het jaar je zit, want er is een biologisch dekbed verkrijgbaar voor elk seizoen! Een dekbed voor de lente/herfst, voor de zomer, voor de winter en ook een 4 seizoenen dekbed. Zo kun je dus het hele jaar door fijn slapen met een biologisch dekbed.

Verschillende afmetingen mogelijk

Ieder bed is anders. Of je nu een wat groter of een kleiner bed hebt, er is een biologisch dekbed dat bij jouw bed past. De biologische dekbedden zijn namelijk in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Kun je de afmetingen die jij nodig hebt niet vinden? Dan is er geen reden tot paniek, want omdat de biologische dekbedden met de hand gemaakt worden kun je ze eenvoudig op maat laten maken.

Andere voordelen van een biologisch dekbed

Naast dat een biologisch dekbed voor ieder seizoen en in verschillende afmetingen verkrijgbaar is, heeft een biologisch dekbed nog een aantal interessante voordelen waar jij zeker van wilt profiteren! Zo is een biologisch dekbed:
  • Gemakkelijk te reinigen en te luchten
  • Temperatuur- en vochtregulerend
  • Luchtig en veerkrachtig
  • Van de beste materialen gemaakt
  • 100& vegan
Zoek je nog leuke raamdecoratie voor jouw slaapkamer? Ontdek hier de vele mogelijkheden van gordijnen.