Beton cire en de kleuren

Beton cire kleuren badkamer worden steeds meer gezien. Je kunt verschillende kleuren gebruiken voor in de badkamer zoals koele kleuren zoals blauw, wit en groen of juist warme kleuren zoals oranje en rood. Vaak kiezen veel mensen voor wat koelere kleuren. Je kunt ook een combinatie nemen van deze kleuren. Dat zou ook een leuke uitstraling voor in je badkamer kunnen geven. Het is maar net waar je wensen bij liggen. Wij geven je inspiratie om de kleur te kiezen en geven je tips voor de inrichting van je badkamer.

Kleurkeuze

Beton zelf heeft een grijze kleur. Er zijn wel meer dan 50 tinten grijs voor je badkamer. Beton cire kleuren badkamer is erg populair. Het materiaal kan soms wel duur zijn maar het is erg leuk om het zelf aan te brengen. Je kan beton cire combineren met mooie aardse kleuren en tinten. Dit geeft een mooie look. Je kunt ook kiezen voor een wat romantische look. Dan zou je bijvoorbeeld wit of creme kleurige beton cire en metal stuc kunnen aanbrengen. Je kunt dan ook de meubels hier op afstemmen. Het geeft zo een hele mooie sfeer. Ook kun je kiezen tussen een combinatie van beton cire en kiezelstenen. Met beton cire heb je veel combinaties mogelijk. Het gaat erom waar jou keuze en voorkeur bij ligt.

Verven

Als je dan de kleur hebt gekozen en de meubels kun je ervoor kiezen om de badkamer verder te verven. Je kunt misschien ook de meubels een ander tintje kleur geven. Het moet natuurlijk wel allemaal bij elkaar passen. Je kunt niet twee opvallende kleuren zoals geel en rood gebruiken want dat zou niet bij elkaar passen. Je kunt ervoor kiezen om zelf te verven of een specialist vragen. Vaak is het goedkoper om het zelf te doen aangezien je dan ook meer in je budget kunt blijven. Dat is wel zo fijn natuurlijk.