Uitgebreid klokken assortiment.

Elk huis heeft zijn eigen inrichting en stijl. mokana heeft het grootste assortiment aan klokken die je maar kunt bedenken. Klokken kunnen iets heel simpels zijn, maar het is zo’n grote toevoeging aan een muur. Velen zien een klok als een simpel iets aan een muur, maar het is zoveel meer! mokana biedt wat eenvoudigere klokken aan, maar ook echte designer klokken. Nu zal je wel denken, dan zal dat ook vast wel wat kosten. Echter, zij bieden deze designer klokken aan voor de scherpste prijs, je zult er versteld van staan! 

Tijdweergave

klokken worden heel simpelweg onderscheiden in de manier van tijdweergave. Hierbij zijn er twee opties:

  1. Analoge klokken
  2. Digitale klokken 

Analoge klokken heeft zoals gewoonlijk een wijzerplaat en twee of drie aangedreven wijzers. Een klok wordt ook door velen gebruikt als wekker. Met behulp van de wekwijzer wordt de wektijd ingesteld. Ten slotte hebben dit soort klokken ook vaak ruimte om de datum aan te geven, sommige klokken kunnen zelfs zo ver gaan dat ze de maanstand aan kunnen duiden. Klokken met een slinger of onrust zijn analoog. 

Digitale klokken geven de uren en de minuten, soms ook seconden, weer in getallen. De uren kunnen als de getallen 0 tot en met 23 worden getoond of 0 tot en met 12 en dan met P.M of A.M erachter. De minuten en eventuele seconden worden uiteraard in 0 tot en met 59 aangeduid. 

Sommige klokken werken nog op gewicht of veren, dit zijn vaak ouderwetse klokken. Tegenwoordig werkt veel op batterij, accu of op het lichtnet/ zonnecellen. 

Klokken bij mokana!

Bij mokana zijn zoals eerder al gezegd dus veel en diverse stijlen klokken te vinden. Op deze manier is er voor elke inrichtingsstijl een aantal keuzes aan klokken beschikbaar! Hieronder staan enkele stijlen beschreven die mokana verkoopt!

  • Landelijk, een perfect voorbeeld hiervoor is de klok ‘klok Aiden vierkant’. Met een houten achtergrond en de Romeinse cijfers in het zilver, is dit zeker een eyecatcher. Liever in het rond? Dat is zeker mogelijk met ‘klok Jayden’!
  • Industrieel, je hebt hierbij hele subtiele klokken die toch erg sierlijk zijn als een ‘klok Trayson’, maar ook klokken die wat meer opvallen, bijvoorbeeld de ‘Raderklok Howard’, deze klok maakt ook nog eens prachtig geluid wanneer het uur slaat. Daarnaast is ‘Raderklok Raz’, dit is een grote klok met de afmetingen van 103 centimeter, geweldig zo’n XL klok, dit kan niet missen!
  • Klassiek, deze stijl is eigenlijk wel vergelijkbaar met de klokken van de landelijke stijl. Erg mooi, subtiel en niet té aanwezig. Perfect voor in een stijlvolle woonkamer waar al veel staat! De klassieke klokken zijn erg elegant en passen in elk interieur.
  • Tijdloos, hierbij vind ik er twee uitsteken! ‘Klok Bradlee’. Deze fantastische klok is gemaakt van geborsteld goud RVS en glas! Het ziet er onwijs speels uit en staat geheid mooi op elke muur! Een andere die er erg sprekend uitziet is ‘Klok Magee’. Met de zwarte achtergrond en de gouden details met de marmeren look is het een echte erecatcher voor elke woning! Deze klok is gemaakt van RVS en glas. 

Genoeg keuze dus bij mokana, neem gauw een kijkje in de showroom! Met lege handen zul je niet vertrekken!