Servies in allerlei stijlen

Als je denkt aan servies denk je vaak aan die kleine truttige kopjes met een gouden randje die bij je oma stof staan te happen ergens in een houten kast. Wat natuurlijk super jammer is, ze worden vaak alleen op de zondagmiddag eruit gehaald voor speciale gelegenheden. Maar je wilt toch ieder moment van de dag genieten van mooi servies? Het lijkt erg zonde om dit iedere dag te gebruiken want wat als het breekt? Tegenwoordig is het gelukkig niet meer zo duur als vroeger en kan bijna iedereen dit betalen. Daarnaast zijn er zoveel soorten stijlen waar uit te kiezen valt in alle kleuren die je je maar kunt bedenken.

Ontbijten met veel plezier

Wanneer je de tafel aan het dekken bent voor je geliefde wil je natuurlijk dat alles er een beetje fatsoenlijk uit ziet. Prachtige ontbijtbordjes, glaswerk voor de jus de orange maar natuurlijk ook de bijbehorende tafellinnen wat het hele plaatje compleet maakt. Toch brengt mooi servies sfeer aan de tafel, of dit nou ‘s avonds is of overdag. Je kunt servies kopen wat is gemaakt door fabrikanten maar ook handgemaakte keramiek stukken. Ieder werk is uniek en niks is hetzelfde. Dat maakt het voor velen een erg leuke hobby om van alles op te sparen en voor de sier neer te zetten.

Een goed begin van de dag

Ontbijt is het belangrijkste onderdeel van de dag, wanneer je net hebt geslapen heb je calorieën verbrand die je lichaam weer nodig heeft om de dag door te komen. Veel mensen starten met een stuk fruit om alle vitamines binnen te krijgen of door een smoothie te maken. Dit is erg simpel om te doen en kost weinig tijd, vooral als je ‘s ochtends haast hebt is dit de ideale manier om even wat binnen te krijgen. Zo is het bijvoorbeeld erg handig om wat spinazie en banaan samen te blenden met vezels en zaden. Ook wat pindakaas toevoegen kan geen kwaad. Zo heb je een goede basis om de dag door te komen en hoef je wat later pas iets te lunchen.