Professioneel je woning leeg

Heel vaak wordt het uitgesteld en ziet men er tegen op, de ontruiming van een woning. Na een overlijden komt men de woning binnen wat al erg emotioneel is, dan moeten de spullen nog ingepakt en uit de woning worden gehaald. Wovia-woningontruiming is de specialist op het gebied van het leeghalen van een woning. Met veel respect wordt er omgegaan met de spullen van een dierbare, eventueel wordt er voor een nieuwe plek gezorgd of worden de spullen afgevoerd. 

ontruiming

Inpakken van de spullen

Het complete pakket wordt van je overgenomen, van het inpakken tot het brengen van de spullen naar een nieuwe bestemming. Hoe groot de woning is maakt niet uit, dit kan een eenkamerappartement zijn maar ook een complete eengezinswoning met tuin. Het vertrouwen is een belangrijk goed wat Wovia-woningontruiming nooit zal schaden, er wordt respectvol met de spullen omgegaan tijdens het inpakken tot het op locatie brengen. Waar de meubels en andere spullen naartoe gaan wordt in overleg bepaald, dit kan zijn naar familie of naar een goed doel.

Goed gesprek vooraf

Duidelijkheid is het belangrijkste voor we aan een klus beginnen, door langs te komen en de woning door te nemen weten we wat de werkzaamheden zijn. Er wordt niet zomaar begonnen met een ontruiming, eerst wordt er een gedetailleerde offerte uitgebracht. Ga je akkoord met de offerte dan worden de werkzaamheden ingepland, is de dag aangebroken dan wordt begonnen met het inpakken van de spullen en het leeghalen van de woning. Worden er nog waardevolle spullen gevonden, zorgt Wovia ervoor dat deze bij de opdrachtgever terecht komen.