Oorfauteuils zitten echt lekker

Bij het inrichten van je woonkamer is het belangrijk om na te denken over de indeling. Een goede indeling is namelijk doorslaggevend over de instraling van een kamer. Het kan namelijk een bepaalde sfeer geven, die daarna moeilijk te veranderen is. Bij het indelen is het ook belangrijk om na te denken over het type meubelen. Kies je bijvoorbeeld voor een grote kast of een grote tafel? Ook qua banken zijn er tal van keuzes. Je kan kiezen voor een grote zitbank of juist meerdere kleine banken. Ook kan je kiezen voor een oorfauteuil. Oorfauteuils zijn stoelen met zogeheten ‘oren’ aan de zijkanten. Dit geeft een beetje het gevoel alsof je in een cocon zit. De oorfauteuils zijn weer helemaal hip en happening. In dit artikel ga ik uitleggen waarom dat zo is en waarom een oorfauteuil ook voor jouw indeling een goede tip is.

Een oorfauteuil is een statement.

Wat een statement? Jazeker. Oorfauteuils zijn namelijk in een hoop varianten te krijgen. Je kan het in verschillende formaten kopen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een groot formaat  of een oorfauteuil in een stoere kleur. Je weet dan zeker dan de oorfauteuil de eyecatcher wordt van je woonkamer. Ook kan de oorfauteuil zorgen voor een wat klassiekere uitstraling van je woonkamer. Je kan de oorfauteuil namelijk ook in een leren variant krijgen. Dit zorgt helemaal voor de look van mooi en luxueus huis.

Geen saaie indeling

Een oorfauteuil is een eenzitsbank en dat zorgt voor iets spannends in je indeling van de woonkamer. Eén lange bank is namelijk maar saai. Met een oorfauteuil zorg je ervoor dat de indeling wat meer leeft. Er zit variatie in. Diegene die in de oorfauteuil zit voelt zich vaak ook helemaal lekker, omdat de oorfauteuil toch een unieke plek in de kamer is. Je hebt een eigen plek in de kamer, vaak precies voor de tv. In de meeste gezinnen is de oorfauteuil dan ook de stoel waar iedereen op wil zitten.