Het aanschaffen van de led spots

Er bestaan verschillende soorten led spots van philips. Een LED is een diode die bij een bepaalde spanning en stroom in de juiste richting licht uitzendt. Dit betekent dat een Led lamp alleen werkt wanneer er gewerkt wordt met gelijkspanning. Met Led verlichting heb je duurzame verlichting in je huis. Ze gaan niet alleen langer mee dan een gewone lamp, maar ze zijn ook veel vriendelijker voor jouw energieverbruik. De ingebouwde spots zijn in veel verschillende merken verkrijgbaar. Hiervan is een merk inbouw LED spot van Philips bij deze heb je de meeste uiteenlopende toepassingen.

LED spot voor vochtige ruimtes

De led spots zijn geschikt voor iedere ruimte in en buiten het huis. Als je de inbouwspot in vochtige ruimtes wilt plaatsen, zoals onder een overkapping of in een badkamer dan kan je niet elke spot gebruiken. Je gebruikt hiervoor de badkamer LED spots, zo zorg je voor veilig gebruik. Deze spots voor de vochtige ruimtes voldoen aan de IP54 norm. Ze zijn hiernaast ook allemaal voorzien van de mogelijkheid om het licht te kunnen dimmen. Zo kun je in elke situatie de juiste sfeer creëren. Een belangrijk voordeel van deze speciale inbouwspots is dat ze een groot veiligheid voordeel hebben. Als je een gewone gloeilamp hebt waar water bij komt, dan heb je het risico op een kortsluiting. De spots worden ook niet heet en nemen letterlijk geen ruimte in beslag. Buiten dit zijn ze ook nog eens erg stijlvol.

De dimbare spots

De dimbare spots zijn ideaal, want je hebt de ene keer meer licht nodig dan de andere keer. S Avonds wil je het licht dimmen voor een gezellige sfeer en ’s ochtends heb je juist meer licht nodig, omdat je je moet klaarmaken voor een nieuwe dag. Door de dimbare spots kun je elk licht creëren. Je kunt de spots los verkrijgen, maar ook als setje. Je krijgt dan 3 of 6 spots die bij elkaar passen. De led sports heeft een lampvoet G10 en een verwisselbare lichtbron. Doordat de led spot spanveren aan de achterzijde heeft kun je het licht richten op de plek die jij wilt. De sport heeft een vermogen van 5 watt en vervangt een GU10 lamp van 50 watt. De inbouwspot heeft een lichtopbrengst van 350 lumen met een gradenbundel van 36D. Je zorgt zo voor een ideale sfeer in huis.

Inbouwspots

De philips sceneswitch inbouwspot is een speciale spot in de lijn van philips LED spots die je kan inbouwen. De spots kun je eenvoudig met een wand of snoer schakelaar aanpassen in verschillende verlichtingen. Je hebt hierbij 3 standen. Je kunt kiezen voor 100% licht. Je kunt hierna de verlichting aanpassen naar 40% of 10% lichtsterkte. Door de  ingebouwde geheugenchip zal de laatst gebruikte instelling worden onthouden. Als je de lamp later weer aanzet dan zal de laatste instelling gebruikt worden. Van de inbouw spots heb je ook mini varianten. Door het inbouwen verlaag je ook de kans op kortsluiting. De inbouwspots van sceneswitch zijn niet dimbaar.