Een goede kwaliteit heetwaterkraan

Iedereen kent het wel. Je wilt gaan koken en hebt redelijk honger. Vervolgens moet je ook nog het water laten koken wat eindeloos duurt. Dit hoeft niet meer met de heetwaterkraan van Keukenspeciaal. Een heetwaterkraan is een kraan waar direct heet of kokend water uit komt. Zo kun je binnen no-time thee zetten of lekker jouw broccoli opzetten. Naast dat het sneller is is het ook nog is veel beter voor jouw stroom kosten en het milieu. Als je hele gezin iedere dag een kopje thee drinkt gaat je dit al snel zien in de elektriciteitskosten die je betaald. Tot slot zorgt het er ook voor meer ruimte in je keuken doordat je geen waterkoker meer nodig hebt.

heetwaterkraan

Hoe zit het met de veiligheid van deze kraan?

Een kraan waar alleen maar heet water uitkomt? Is dat niet heel gevaarlijk voor kleine kinderen of voor jezelf? Nee. Door de goede beveiliging moet je een extra handeling verrichten om de kraan aan te zetten en de kraan zelf wordt niet heet door het water wat eruit komt. Ook is het zo dat er geen massieve waterstraal uit komt. Ook heb je niet het risico dat bij het oppakken van de waterkoker er water uitvalt of dat je jouw vingers verbrand.

Nog veel meer dan alleen kranen

Een bedrijf die deze heetwaterkraan verkoopt heeft ook nog veel meer dan alleen deze kraan. Keukenspeciaal heeft bijna alles om je keuken in te richten. Van spoelbakken tot aan afvalsystemen ze hebben het allemaal.