Een wandcloset kopen doet u bij geen enkel ander bedrijf zo voordelig als bij Toiletmarkt. Een wandcloset wordt ook wel een hangtoilet genoemd, het toilet hangt namelijk aan de muur. Er zijn verschillende soorten hangtoiletten te koop bij Toiletmarkt tegen zeer scherpe prijzen. Als u advies of hulp nodig heeft bij het kopen of monteren van de toiletten kunt u altijd een van de vakkundige specialisten inschakelen. Zij helpen u maar al te graag.  Een wandcloset zorgt voor meer ruimte, doordat de inbouwreservoirs in de muur zijn verwerkt. Deze ruimte kunt u bijvoorbeeld benutten voor een mooi badkamermeubel of een prachtige fontein van Toiletmarkt.


Verschillende klasse wandcloset

Er zijn verschillende klasse als we spreken over een wandcloset. Er is een wandcloset goed, dit zijn wandclosets zonder antikalklaag, watercloset beter, dit zijn wandclosets met traditionele anti kalk laag (gedompeld) en een wandcloset best, dit zijn wandclosets van Catalano met ingebakken anti kalk laag. Het merk Evolution biedt Toiletmarkt aan in de klassen goed en beter. Catalano wordt aangeboden in de klasse best.

Voordelen van een wandcloset

Er zijn een aantal belangrijke voordelen als u kiest voor een wandcloset. Alle voordelen in het kort beschreven: een hangtoilet is een stuk hygiënischer, een hangtoilet is veel compacter dan een standaard toilet, de afvoer van een wandcloset gaat niet door de vloer heen en het doorspoelreservoir van een wandcloset zit in de muur. Als u alle voordelen uitgebreidt wilt lezen kunt u de website van Toiletmarkt bekijken.