De voordeligste keukens vindt u bij keuken Arnhem!

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken met veel voordeel, stop dan met zoeken, keuken Arnhem heeft te voordeligste prijzen voor keukens!

Waarom zo voordelig

Jaren geleden zat Frits Reijmers in de keukenbranche en heeft er veel ervaring op gedaan. Jaren later is hij zelf gestart met het oprichten van een eigen keukenbedrijf, ook wel keuken Arnhem genoemd. Doordat hij geen showroom, personeel of wagenpark heeft, heeft het bedrijf weinig kosten.  Doordat hij weinig kosten heeft, kan hij de keukens voordelig verkopen tegen een scherpe prijs.

Bij keuken Arnhem  vinden ze het hartstikke belangrijk om te communiceren met hun klanten. Daarom hebben ze transparante prijzen voor ieder persoon en in overleg bespreken ze wat het inhoudt.

De klant

De klant staat bij keuken Arnhem altijd bovenaan, dat kunt u ook zien aan de werkwijze van Frits. Nadat u contact heeft opgenomen met het keukenbedrijf, maakt Frits een afspraak met u en komt hij lang om over het ontwerp te praten. Bij het gesprek gaat hij ook vragen om de wensen en behoeften van de klant, zo kan hij de keukens laten ontwerpen op de wensen van de klant. Verder kunt u dan ook aan Frits foto’s laten zien van bepaalde materialen of merken dat er in moet zitten. Na het gesprek zal Frits met behulp van een grafische computerprogramma een ontwerp maken en die laten zien.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met keuken Arnhem, zij helpen u graag verder met de overige vragen.