De top 5 voordelen die LED-stripverlichting te bieden heeft.

Of je nu ledverlichting gebruikt voor kerstversiering of voor het hele jaar door, er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van dit type verlichting. Hier zijn tien verborgen voordelen van het gebruik van LED-stripverlichting.

1. Energiebesparing

Ledlampen verbruiken 75% minder energie dan gloeilampen. Dit betekent dat energiecentrales niet zo hard werken of zoveel vervuiling produceren. Dit maakt LED-oplossingen geschikter voor continu gebruik. In plaats van de oudere stijlen van touwverlichting of kerstverlichting, is de LED-diode die het licht uitstraalt slechts de grootte van een vlekje peper. Dit kleine lampje is in staat zijn concurrentie te overtreffen en verbruikt daardoor minder energie.

2. Flexibele verlichtingskeuzes

Met LED strips is het enige dat je beperkt jouw verbeeldingskracht. Als je een ruimte wilt verlichten, of het nu een slaapzaal is of rond een camper, dan kan dat. Dit helpt je om vorm te geven waar en hoe het licht schijnt. Je kunt ook kiezen voor verschillende kleuren en combinaties van kleuren voor een meer sfeervol effect. Deze geweldige flexibiliteit maakt accentverlichting voor iedereen mogelijk.

3. Langere levensduur

Led-strips gaan lang mee. Ze kunnen in sommige gevallen 40.000 tot 50.000 uur werken . Dit zou het equivalent zijn van een lamp jarenlang aan laten staan ​​en nooit meer uitdoen. Na een lange tijd van gebruik beginnen de lichten te dimmen. Dit proces vindt niet van de ene op de andere dag plaats en is pas merkbaar als de lampen het einde van hun levensduur bereiken.

4. Makkelijker te zien

LED-lichtstrips van INTOLED brengen ons zeer hoogwaardige licht. Dit licht is van grotere afstand goed te zien doordat het LED-licht in een rechte lijn wordt uitgestraald. Hierdoor heb je geen spiegels of reflectoren nodig en wordt het licht dus niet verstrooid. Dit maakt LED-stripverlichting ook geschikt voor voertuigen die zichtbaar willen zijn bij slechte weersomstandigheden en ’s nachts.

5. Minder warmteontwikkeling

LED-striplampen genereren veel minder warmte dan eerdere soorten verlichtingsoplossingen. Het is veel veiliger om LED strips aan te laten, omdat ze niet heet genoeg worden om een ​​vuur te maken. Hierdoor zijn ze ook gemakkelijk te hanteren tijdens het branden. U kunt LED-stripverlichting aanraken en manipuleren terwijl deze aan staat, zonder bang te zijn uw vingers te verbranden. Dit geeft deze lampen ook een voordeel bij het kamperen of genieten van het buitenleven. Je kunt ze ’s nachts aan laten staan, zodat jouw camping verlicht en zonder gevaar blijft.