Bent u ook aan het verhuizen?

Misschien ken je het wel! Je hebt eindelijk een mooi paleisje gevonden en je bent er super blij mee. er is alleen één heel klein probleempje, de buren kunnen namelijk gewoon alles zien wanneer jij in je geweldige nieuwe tuin ligt te zonnen. Gelukkig bestaan er dingen zoals, scheidingswanden, grote parasols en een lamellen hekwerk. Deze dingen kunnen bijdragen aan een heerlijke ongestoorde middag zonnen in je nieuwe droomtuin en dat ook nog eens zonder dat de buren alles kunnen zien! Zelfgemaakte cocktail in je linkerhand, een goed boek in je rechterhand en de heerlijke warmte van de zonnestralen in je gezicht (wel insmeren natuurlijk).

Geen één balkon te klein

Heb jij geen droomtuin maar een droom balkon? Dan heb ik nog een aantal super handige en leuke tips voor jou in de aanbieding die wellicht handig van pas komen! Houd allereerst rekening met de grote van je balkon, het is natuurlijk leuk als je er zelf ook nog bij kan (tenzij je dat bewust niet wilt natuurlijk). De eerste tip is: leuk het op met wat plantjes aan de binnenkant van je balkon hek. Let op dat je ze aan de binnenkant hangt zodat het niet naar beneden valt. Tip twee is: leuk het balkon plafond op met wat mooie verlichting zodat het net lijkt of je onder een sterrenhemel ligt.

Publiek op het balkon

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een balkon hebt en iedereen gewoon gezellig mee kan genieten met wat jij allemaal aan het doen bent. Er zijn mensen die dat niet erg vinden, maar niet iedereen zit daarop te wachten. Helemaal niet als je op een heerlijke zondagochtend even wilt genieten van je vers gezette bakje koffie in je nieuwe badjas. Er zijn dan nog een aantal tips die je wellicht kunnen helpen om van je persoonlijke publiek af te komen! Denk bijvoorbeeld aan een kunstklimop die je tegen je scheidingswand kunt plakken/hangen. En wist je dat een zonnescherm niet alleen helpt tegen de zon maar ook tegen je overburen die meekijken!?