Zoektocht naar goedkope tuintegels

Ik had een nieuwe woning gekocht waarvan ik onlangs de badkamer , de slaapkamers en de woonkamer had verbouw. Ik had een bad laten plaatsen in de badkamer samen met een nieuwe douche. In de slaapkamer had ik het laminaat vervangen door vloerbedekking wat ik zelf een stuk fijner vindt. De keuken was erg verouderd dus ik had besloten om een nieuwe keuken te laten plaatsen. In de tuin lagen erg oude tegels en het gras wat er in lag was voor het grootste gedeelte dood. Ik wilde daarom het gras vervangen door goedkope tuintegels. Ik wil de oude tegels ook graag vervangen door goedkope tuintegels omdat ik niet echt een groot budget over had voor nieuwe dure tegels door de verbouwing van de badkamer, slaapkamer en de woonkamer.


Website

Ik ging vervolgens op zoek op het internet voor meer informatie. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op de website van Steenhandel Kan. Ze beschikte over een erg ruim assortiment en alles was uit voorraad leverbaar. Ze boden ook erg goedkope tuintegels aan waardoor het voor mij extra aantrekkelijk werd om hier een aankoop te doen. Ik heb vervolgens een bezoek gebracht aan de showroom van het bedrijf. Ik had een keuze gemaakt voor de tegels in mijn tuin. Ik ben erg tevreden met het resultaat toen de tegels er eenmaal inlagen.