Wil jij grote keramische tegels plaatsen?

Ben je de zoektocht gestart naar een nieuwe vloer voor in je woonkamer, slaapkamer of werkkamer? Voor welke kamer je ook een nieuwe vloer zoekt, grote keramische tegels doen het altijd goed. Ben je benieuwd waarom je zou kunnen kiezen voor grote tegels en wat daarvan de voordelen zijn? In dit artikel nemen we je mee in de wereld van grote keramische tegels van TÉGL. Ontdek zelf wat er allemaal mogelijk is door hieronder verder te lezen.

Waarom kiezen voor grote keramische tegels?

Kiezen voor tegels in je huis is om verschillende redenen een goed idee, met name grote tegels. Uiteraard zijn er verschillende materialen om uit te kiezen, dat merk je tijdens je zoektocht zelf ook. Waarom dan specifiek kiezen voor grote keramische tegels? Allereerst, bij TÉGL kun je kiezen uit verschillende formaten keramische tegels. Hierdoor heb je altijd zelf de regie over welk formaat tegels je in je kamer legt of laat leggen. Het fijne aan keramische tegels is dat deze onderhoudsvriendelijk zijn en dat je met grote keramische tegels voor een ruimtelijk effect in de kamer zorgt. Nog meer voordelen van grote keramische tegels zijn de volgende:

  • Ze zijn slijtvast
  • Erg hygiënisch
  • Eventuele vloerverwarming geleidt goed
  • Geen voegen of nauwelijks voegen zichtbaar

Een ruimte die betegeld is met grote keramische tegels zorgt er automatisch voor dat deze er groter uitziet. Je stapt de ruimte binnen en je hebt er gratis een aantal vierkante meters bij, optisch gezien dan. Het kan een vrij gevoel geven, zeker in combinatie met glazen wanden en ramen. Zo profiteer je maximaal van de ruimtelijkheid die een kamer je kan bieden. Het fijne aan grote keramische tegels is dat je nauwelijks de voegen ziet. Tegelijkertijd zijn ze gemakkelijk schoon te maken. Is er eten gevallen? Geen enkel probleem, in een handomdraai is je vloer weer schoon. Ook als er drinken valt hoef je je geen zorgen te maken. Het trekt niet, zoals bij laminaat, direct tussen de plinten, want die heb je nu eenmaal niet. De vloer gaat er daarom niet bol van staan en je ziet er niets meer van. Vooral ideaal als je kleine kinderen en/of huisdieren hebt. 

Waar vroeger grote tegels nog werden gezien als handig en praktisch, zijn ze tegenwoordig vooral populair vanwege hoe ze eruit zien. De keramische tegels in grote vorm zijn elegant en stralen luxe uit. Ideaal voor in een keuken of een woonkamer. Kiezen voor grote keramische tegels is kiezen voor tegels met aanzien! Bekijk in de showroom van TÉGL in Barneveld het aanbod zodat jij straks ook kunt genieten van een nieuwe vloer.

Direct aan de slag met jouw nieuwe vloer ?

Heb je al in je hoofd hoe je het ongeveer wilt hebben? Wie weet heb je wel wat voorbeelden gezien op afbeeldingen of in huizen waar je bent geweest. Het plaatsen van grote tegels in je huis kan voor een ruimtelijk effect zorgen. Bovendien kun je, als je voor grote keramische tegels gaat, zorgen dat de aandacht direct naar de vloer wordt getrokken. Want je vindt nu eenmaal niet overal zulke mooie, bijzondere tegels. En het schoonmaken van je vloer? Dat is nu gemakkelijker dan ooit. Waar je tussen laminaat geregeld vuil hebt dat lastig schoon te maken is, blijft er bij grote tegels niets achter. Je bent daardoor veel eerder klaar met schoonmaken en bovendien wordt de drempel om de vloer schoon te maken daarmee een stuk lager. Ideaal, toch? Waar wacht je nog op? Bezoek tegl.nl”>www.tegl.nl en zoek jouw vloer alvast uit. Veel tegelplezier!