Super tevreden met kleine keuken

Om eerlijk te zijn was ik al een tijdje op zoek naar een kleine keuken voor in mijn bedrijfsruimte. Ik ben timmerman en werk veel in deze ruimte om klussen voor te bereiden. Het komt vaak voor dat ik hier hele dagen verblijf. Dan is het wel heel fijn als je hier iets op kunt warmen en ook gewoon stromend water hebt. Maar ik had ook niet de middelen om er heel veel in te investeren. Via via kwam ik hier op deze site terecht. Mijn mond viel open van verbazing! Wat een keuze en wat een prima kwaliteit wordt hier geboden. En ook nog eens scherp geprijsd. Daar was ik precies naar op zoek. Ik heb er eentje besteld die goed past qua kleur bij mijn ruimte. Dat bestellen gaat trouwens ook heel gemakkelijk.

Dik tevreden

Mijn kleine keuken werd precies op tijd geleverd en was helemaal compleet. Ook keurig een kloppende factuur erbij, helemaal goed. Klinkt als logisch, maar ik maak het echt weleens anders mee. En het monteren ging ook uitstekend, ik had deze kleine keuken in een ochtend staan. Echt een prachtig ding. Heb er al drie maaltijden op gemaakt. En nu ook speciaal servies voor aangeschaft. Dik tevreden. Prima website, prima bedrijf dit!