toughtechnics-kerst-transparant

De lopende band op mijn bedrijf was kapot gegaan en die moest zo snel mogelijk gemaakt worden. Dus ik ging op internet op zoek naar een bedrijf in de buurt die zo snel mogelijk mijn lopende band kon maken. Tijdens het zoeken kwam ik Metaalbewerking Arnhem tegen van Tought Technics.

Zeer snelle service

Op hun website zag ik een telefoonnummer staan en via daar kwam ik in contact met Tought Technics. Ik belde hun op en vertelde mijn probleem. Zij begrepen gelijk wat er aan de hand was en dezelfde dag hadden zij een aantal medewerkers gestuurd op het probleem op te lossen. Dat was ook graag wat ik wou en daar zorgde hun ook voor. Eenmaal toen de medewerkers aankwamen gingen zij gelijk aan de slag en was het probleem redelijk snel gevonden wat er aan de hand was met de lopende band. Wij gingen nog een paar testen doen of de lopende band deed wat die moest doen en alles verliep weer goed en soepel. De medewerkers van Tought Technics gingen er vandoor en de vacature zou nog worden opgestuurd. Gelukkig kon ik het erg voordelig repareren.

metaal

Mijn ervaring met Tought Technics

Als u problemen heeft met apparaten wat u zelf niet kan repareren qua metalen onderdelen zou ik het laten reparen door Tought Technics. Hun doen goed hun taken en heb daarna ook geen problemen meer gehad met mijn lopende band.