ROS Riolering is de ontstoppingsdienst Arnhem

Bent u opzoek naar een kwaliteit ontstoppingsdienst Arnhem? Dan bent u bij ROS Riolering op het juiste adres gekomen. Aan deze ontstoppingsdienst heeft u een goede als het gaat over het ontstoppen van allerlei soorten afvoeren of rioleringen. Dit bedrijf heeft namelijk vele soorten oplossingen voor vele soorten ontstoppingen. Dit doen ze namelijk met geavanceerde apparaten en technieken, zodat u altijd tevreden gesteld bent als ROS is langsgekomen. Mag dit niet het geval zijn en gaat even later nog steeds iets kapot aan uw afvoer of riolering, geldt er een drie maanden garantie regel bij ROS, dan komen ze uw afvoer of riool opnieuw ontstoppen, waarvoor u dan geen geld voor hoef te betalen. De garantie geldt niet als de afvoer of het riool verstopt of kapot is geraakt door objecten die niet in de afvoer horen, of als er natuurlijke schade is gekomen.

Riool-ontstoppen

Mijn ervaring met ROS Riolering

Mijn ervaring met ROS Riolering is zeer goed. Ik heb contact met dit bedrijf moeten opnemen omdat mijn hemelafvoer goed verstopt zat en ik niet even zo bij de dakgoot kan. Dus om lekkages te voorkomen heb ik snel op internet gekeken naar ontstoppingsbedrijven die ook dit probleem op zouden kunnen lossen. Toen ben ik via recensies uitgekomen op ROS Riolering. Dus ik heb contact gelegd met het bedrijf waar ik vriendelijk ben geholpen en is zijn er meteen werknemers naar mijn huis gestuurd. Nadat de werknemers er waren zijn ze meteen begonnen en waren ze snel klaar met het ontstoppen en reinigen van mijn dakgoot. Zo is mij duidelijk uitgelegd hoe dit is gekomen en hoe ik dit kan vermijden.