Prachtig verlaagd plafond keuken

6Het was een enorme uitdaging maar we zijn hem toch aangegaan, een prachtig verlaagd plafond keuken laten inbouwen. We hebben er weken lang over gediscussieerd en zijn er toen samen eindelijk uit gekomen dat dit de beste oplossing was om wat meer sfeer in huis te krijgen. Ik had toen de tijd al een keer bij een woonprogramma een soortgelijk plafond gezien waar ik toen helemaal weg van was, ik legde het thuis voor en we zouden er samen over gaan nadenken. Na al die weken is het dan eindelijk zo ver, we krijgen een nieuwe plafond in de keuken !7

Slimste keuze en goede hulp

Toen het eindelijk zo ver was kon ik mijn geluk niet op, ik was zo enthousiast. Het bedrijf van HMD kwam langs om het verlaagd plafond keuken te bouwen en ik was alleen maar benieuwd naar het eindresultaat. Tot mijn verbazing waren zij dezelfde dag nog klaar, ongelooflijk snel dus maar wel een groot voordeel want zo zit je niet de hele week of langer met een zooi in je huis. Ook dit viel erg mee, ze ruime alles na afloop netjes op en maakte alles schoon waar ook maar een klein stukje vuil lag erg positief dus. We zijn helemaal weg van ons nieuwe plafond en gaan er de komende tijd heel erg van genieten als we elke dag in de keuken staan met een geweldig en nieuwe gevoel.hmd-spanplafonds