Bijna alle inbrekers gaan op dezelfde manier aan het werk en je kunt je er dus tegen beschermen. Veel slotenmakers in Den Haag hebben dan ook ervaring met inbraakpreventiemaatregelen.

Overdag dwalen inbrekers door de straten met oog op kwetsbare huizen. Deze opportunistische dieven zullen een woning in een oogwenk binnenvallen. Ze klimmen door een open raam of forceren deuren waarna ze de woning leeghalen van geld, juwelen, computers en spelcomputers. Andere inbrekers zijn een beetje meer strategisch. Vaak zijn ze op zoek naar hoogwaardige auto’s die geparkeerd staan ​​op opritten en laten ze soms een met kleur gecodeerd merkteken op een hek, of muur achter om hun handlangers te informeren. In het holst van de nacht keren ze terug een gaan ze de woning binnen en gaan ervandoor met de sleutels en je auto.

Veel mensen hebben een inbraakverhaal te vertellen, maar wat je nooit wil meemaken is dat je er een tegenkomt in je eigen huis. Inbraak voorkomen is dan ook de beste keuze en dit krijg je voor elkaar door goede inbraakbeveiliging te laten installeren door slotenmaker Den Haag.