Het bestellen van raamfolie

plakhetzelf-logo-raamfolie-1000Sinds enkele maanden wonen wij een prachtige benedenwoning midden in de stad. Tijdens onze verbouwing viel het ook al op dat de mensen gemakkelijk bij ons naar binnen konden kijken, iets waar we steeds meer last van kregen. Het moment dat we een besluit hebben genomen om iets voor de ramen te doen is geweest wanneer wij visite hadden. Tijdens onze koffie kring was het een sport geworden om bij ons naar binnen te kijken, door op het internet te gaan zoeken naar raamfolie wilde ik zo snel mogelijk van dit probleem afkomen!

Online bestellen.glasfolie_huisnummer-200x150

Tijdens mijn bezoek op het internet naar raamfolie ben ik terecht gekomen op de website van plakhetzelf.nl. Hier hadden ze een ruim assortiment aan diverse folie voor op de ramen. Tevens was er de mogelijkheid om je eigen folie te ontwerpen en dit bij hun te bestellen. Overigens moet ik eerlijk zeggen dat het bestellen bij hun op de website een stuk gemakkelijker gaat als dat je dit in de winkel zoeken moet. Op het internet kan je alles goed bekijken en hoef je niet lang in de rij van de kassa te wachten, dit scheelt toch onwijs veel tijd?glasfolie-woonkamer-200x150

Nu ik het online besteld heb heeft het een werkdag geduurd voordat de folie netjes bij ons thuisbezorgd wordt, en eerlijk gezegd heeft het slechts tien minuten geduurd voordat ik het al op de raam heb zitten.