Geweldig werk van architecten Breda

voorbeeld-architectEen van mijn grootste dromen is het laten ontwerpen en bouwen van een huis dat ik helemaal zelf heb samengesteld. Mijn oude huis was in waarde gestegen en ik had nogal wat geld gespaard. Voor mij was dit het perfecte moment om mijn droom te realiseren. Er moest nog wel van alles geregeld worden, maar gelukkig heb ik heel veel gehad aan een geweldig architecten bureau.

Het ontwerp

Mijn zoektocht begon op het internet. Toen ik zocht naar architecten Breda kwam ik terecht bij Van Asten Doomen Architecten. Het portfolio van deze architecten Breda zag er indrukwekkend uit en dat is ook de reden geweest dat ik contact heb opgenomen met dit architecten bureau. Via de telefoon heb ik een afspraak gemaakt om zo de opties en mogelijkheden door te spreken.

ramenTijdens het gesprek zijn er veel dingen besproken en zo ook mijn budget. Volgens het architecten bureau zou mijn idee wel gerealiseerd kunnen worden. Het budget zou ook nog bij dit idee passen en daar was ik heel erg tevreden mee.

Er zijn verschillende afspraken geweest om alles goed af te stellen en het ontwerp te maken en aan te passen. Toen het ontwerp helemaal af was zijn wij samen opzoek gegaan naar een goede aannemer.

Alles is daarna volgens het plan gegaan en over een maand wordt het huis opgeleverd. De kennis van dit architecten bureau heeft er zeker aan bij gedragen dat dit allemaal goed is gegaan. Als klant ben ik hartstikke nieuwsgierig naar het eindresultaat van het project!