Eenvoudig een woning huren

Krijg je personeel als gast voor langere tijd, dan wil je ook een gezellige verblijfplaats aan kunnen bieden als werkgever. Goede personeelshuisvesting is niet eenvoudig om te vinden, vaak worden er onnodig moeilijke constructies gehanteerd, bij nl-housing huur je eenvoudig een leuke woning. Het huren van een vrijstaande woning, een appartement of een woning in een flat er zijn vele mogelijkheden. Wat je ook huurt, voor elk soort woning gelden dezelfde regels en voorwaarden.

Personeelshuisvesting

Vooraf duidelijk wat de kosten zijn

Huur je personeelshuisvesting bij nl-housing.nl dan weet je direct al waar je aan toe bent, aan rekeningen achteraf wordt niet gedaan. Bij de huurprijs wordt direct rekening gehouden met het verbruik van gas, water en internet. Op deze manier heb je nooit afrekeningen en gedoe over het verbruik, alles zit verwerkt in een voordelige huurprijs. Het spreekt voor zich dat elke woning comfortabel is ingericht, wat je ook huurt je kunt er altijd direct intrekken. Alle woningen zijn geschikt voor lange en korte termijnverhuur.

Ook voor verhuur van je woning

Bij het verhuren van je woning wil je nooit voor verrassingen komen te staan, verhuren kan voor een tijdelijke oplossing zorgen als je woning al lange tijd te koop staat. Maar ook als investering is het gunstig om je woning te verhuren, bij nl-housing.nl zijn er verschillende mogelijkheden. Ook op juridisch vlak is alles uitstekend geregeld, zodat alles volgens de wettelijke en juridische weg is geregeld. Niet alleen particulieren, maar ook zakelijke ondernemers als een woningbouwvereniging zijn welkom bij nl-housing.nl.