Bij Heruvent B.V., een Nederlandse fabriek die onder andere lichtstraten maakt, worden alle lichtstraten volledig prefab afgeleverd. Het product wordt nagenoeg kant-en-klaar afgeleverd en het monteren is dus geen ingewikkeld karwei. Desgewenst kan je het ook zelf doen. Op hun website www.vlakkelichtkoepel.nl vind je duidelijke instructies, een verhelderende video met uitleg van de montage en uitgebreide informatie over maten en tabellen. Uiteraard staat het je natuurlijk altijd vrij om de montage te laten doen.

Laten doen of zelf doen?

Www.vlakkelichtkoepel.nl levert het product altijd als één geheel aan op een houten pallet. Bij de lichtstraat leveren zij een montage-instructie bij die heel eenvoudig te volgen is. Hieronder de vijf stappen van de montage:

  1. Hijsen
  2. Randbalk voorbereiden
  3. Vastschroeven
  4. Dakbedekking aanbrengen
  5. Eindresultaat

In de praktijk zal meestal het bedrijf dat de dakwerkzaamheden verricht ook zorgen voor de montage van de lichtstraat. Dit zijn veelal professionals.

Ik doe het zelf

Toch, als je zelf handig bent kan je hier constructies vinden om het zelf te monteren:

De instructies zijn verduidelijkt met illustraties en het filmpje toont duidelijk alle handelingen om een lichtstraat te plaatsen. Vaak zijn er vragen over afmetingen en daarom is het handig om de technische tekeningen te raadplegen voor je beeldvorming.

Kom je er niet uit?

Heb je nog vragen, stuur dan een bericht via het contactformulier van de website (contactformulier), neem telefonisch contact op (0485-310983) of stuur een e-mail naar info@vlakkelichtkoepel.nl. Hier vind je altijd een professional die al je vragen kan beantwoorden en je graag voorziet van een degelijk en eerlijk advies.