Drie dingen die je vergeet schoon te maken

Is schoonmaken niet je favoriete huishoudelijke taak? We got you. Het schoonmaken is echt verschrikkelijk om te doen, maar in een smerig huis wonen is nog erger. Die ene keer dat je schoon gaat maken is al een hele overwinning. Het schoonmaken wordt een stuk makkelijker als je alle vieze plekken in huis weet te ontdekken en deze ook schoonmaakt. WIl je weten welke plekken je meestal vergeet schoon te maken, maar ook echt een schoonmaakbeurt verdienen? Lees dan snel verder!

Ramen

De ramen zijn vaak de plekken die mensen vaak vergeten, terwijl je er toch meerdere keren op een dag naar kijkt. Dat komt doordat je natuurlijk door een raam heen kijkt. Kan dat laatste al bijna niet meer? Dan is het een slim idee om direct de glazenwasser Amersfoort te bellen. Zij zullen de ramen weer spik en span voor je maken. De glazenwasser Nunspeet zal je ramen weer laten stralen.

Wasmachine

Ruiken je kleren de laatste tijd een beetje vreemd? Dan is de kans groot dat de wasmachine aan een schoonmaakbeurt toe is. Dit kun je het beste doen door de machine aan te zetten op 90 graden met een scheut azijn en bakpoeder erin. Hierdoor zal de wasmachine weer een schone en fris ruikende was leveren.

Tandenborstelhouder

Ook de tandenborstelhouder blijft niet voor altijd schoon. Resten van de tandpasta vermengd met water kunnen na verloop van tijd een vieze lucht achterlaten. Je kunt dit het beste schoonmaken door middel van een beetje water met mondwater.