Deurluifel gebogen of recht

DeurluifelNooit geweten dat een deurluifel in zoveel verschillende modellen te koop is. Vroeger had je alleen maar de keuze uit een recht model, nogal een lomp model. Maar tegenwoordig kan je het zo gek niet verzinnen of het is wel te koop. Vooral de modellen met een led verlichting erin vind ik bijzonder mooi. Tijdens de storm van afgelopen keer heeft onze oude luifel het begeven. in eerste instantie wilde ik hier geen nieuwe voor kopen, maar wat er niet is dat mis je. Want wanneer het regent en jij kan niet zo snel de sleutels vinden, dan ben je al snel nat. Met een luifel boven je hoofd sta je droog.  Tevens staat het een stuk netter om een afdak boven de deur te hebben.

Bijzonder mooie deurluifel online kopen

DeurluifelVanaf het moment dat ik had besloten om een nieuwe deurluifel te gaan kopen, ben ik op de website van Luifel.com terecht gekomen. Dit is een  website voor robuuste en duurzame luifels met een oog voor stijl en detail. Alles kan je bij deze website zeer makkelijk bestellen. Hier staan verschillende modellen in diverse prijsklassen. Afhankelijk naar waar jij op zoek bent kan je deze bestellen. Je moet dan wel goed de maat hebben opgenomen, om teleurstellingen te voorkomen. Mocht je toch moeten retourneren, om welke reden dan ook, dan is dat geen enkel probleem. Met uitzondering op de maat gemaakte modellen, want dan is dit niet mogelijk.

Zodra je een bestelling hebt gedaan dan zijn de levertijden ongeveer 5 weken. Dit geldt voor de luifels die gemaakt zijn van glas, aluminium of polyester. Bovendien worden deze door een vrachtvervoerder geleverd. De modellen die gemaakt zijn van kunststof worden door de pakketservice.

Inmiddels heb ik mij bestelling al binnen en ook al aan de gevel hangen. Een geweldig gebogen model met een led verlichting eraan.