De mooiste keuken in Nijmegen vind je bij Roukens en van Gaalen

Een aantal weken geleden heeft mijn broer een nieuwe woning in Nijmegen gezocht. We gingen toen op het internet op zoek naar keuken in Nijmegen om een bedrijf te vinden die mooie keukens aanbiedt.

Zeer veel bedrijven in Nijmegen die keukens aanbieden

Toen we op het internet op zoek gingen naar keuken in Nijmegen kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven die keukens aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Roukens en van Galen ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf een showroom heeft waar 4 verschillende soorten stijlen keukens tentoon worden gesteld. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de showroom te brengen. 

rsz_roukens__van_gaalen_showroom

Zeer tevreden met de goede service van een de adviseur 

In de showroom werden we erg vriendelijk en uitgebreid geholpen door een van de adviseurs. We hebben samen een aantal keukens bekeken en met elkaar vergeleken voordat mijn broer besloot om over te gaan tot een aankoop. De keuken is inmiddels geleverd en hij is er erg tevreden mee. We raden het bedrijf daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goed keukenbedrijf in de buurt van Nijmegen waar je uitstekende service ontvangt en goede keukens aanbiedt.