Dakkapel prijzen wat kost het eigenlijk

Dakkapel prijzen kunnen heel erg verschillen. Een dakkapel is al binnen een dag te plaatsen. Het kapel is dan netjes afgewerkt en volledig waterdicht. De plaatsing gaat meestal met een kraan die het kapel op de juiste plaats zet. Vervolgens wordt het kapel afgewerkt met een materiaal naar keuze. Dit wordt meestal gebaseerd op de stijl van het huis. Is de stijl landelijk dan wordt hier vaak hout voor gebruikt. Is de stijl industrieel dan is metaal een mooi afwerkingsmateriaal. Na de plaatsing heb je 15 jaar garantie op het dakkapel. Mocht er iets kapot gaan of lekt het kapel iets, dan wordt dit kosteloos gerepareerd. 

Van tevoren de dakkapel prijzen weten

Het is mogelijk om van tevoren al te weten wat het gaat kosten. Je kan namelijk een offerte aanvragen, maar vaak staat er op een site ook al een prijsindicatie.Een offerte kan later niet meer duurder worden of van prijs veranderen, dit is dus de vaste prijs. Bij alle standaard modellen staat de prijs er automatisch bij en weet je wat het gaat kosten. Deze kosten zijn inclusief de plaatsing van het kapel. De standaard prijzen kunnen een klein beetje afwijken dit hangt grotendeels van de plaatsing af. Moet het dakkapel op een moeilijke plek geïnstalleerd worden dan kan dit wat meer kosten. Ook kan je een adviseur langs laten komen die een schets voor jou maakt met een specifiek kapel voor jou.

Zelf een dakkapel samenstellen

De dakkapel prijzen kunnen erg verschillen. Dit hangt van een aantal dingen af die je zelf kan bepalen. De materialen van een kapel kan je zelf bepalen metaal is bijvoorbeeld duurder dan andere materialen. Wil je een plat dak, schuin dak of een enkel of dubbel verhoogde nok. Dit zijn allemaal dingen waardoor de prijs kan veranderen.