Compleet maken van een houten constructie

Wanneer je een houten constructie hebt gemaakt, moet deze natuurlijk ook worden afgewerkt. Vaak wordt voordat er plaatmateriaal wordt gebruikt, het raamwerk afgewerkt met vurenhouten latten. Het plaatmateriaal van de afwerking kan hierop worden bevestigt, en eventueel daarna geschilderd worden zodat het geheel er netjes uitziet. De latten van vurenhout zijn in verschillende diktes en lengtes verkrijgbaar in de webshop van limtrade.nl, alle latten die je koopt zijn geschaafd en zuiver van maat.

Standaard maten direct leverbaar

De standaard maten van vurenhouten latten zijn bij Limtrade direct uit voorraad leverbaar, natuurlijk kan het voorkomen dat je een afwijkende maat nodig hebt. Ook deze kun je bestellen in de webshop, deze worden op aanvraag voor je gemaakt. Wat voor bouwwerk je ook maakt, of welke constructie je ook ermee af moet werken. Ook dunne latjes voor de afwerking zijn verkrijgbaar, zelfs latjes met een sierlijst om ook in stijl je werkstuk af te maken. kijk rustig rond in de webshop en maak je keuze voor balken of vuren latten.

vurenhouten latten

Ook voor verschillende plaatmaterialen

Heb je de vurenhouten latten gebruikt en is het tijd om met plaatmateriaal de constructie af te werken? In de webshop van limtrade.nl kun je ook de verschillende plaatmaterialen kopen, verschillende soorten en diktes waaruit je een keuze kunt maken. Aan de hand van de afwerking die je wenst, kies je de geschikte plaatmaterialen. Van multiplex tot OSB, de afwerking is een persoonlijke keus of je nog kleur aan wilt brengen of niet.