BIO Ethanol branders

Creëer een luxe open haard met BIO Ethanol branders

Wil je graag een open haard in huis? Dat begrijpen wij volkomen! Een haard zorgt namelijk voor een warme sfeer. In de winter kun je heerlijk met een dekentje op de bank genieten van het prachtige vlammenspel. Maar ook in de zomer misstaat de haard niet, je creëert er eenvoudig een romantische zomeravond mee. Zeker aan te raden dus. Maar welke haard neem je? Er is zoveel keuze! In dit blog vertellen we je hoe je een luxe open haard creëert met BIO Ethanol branders.

Waarom BIO Ethanol?

Steeds meer mensen creëren een haard met BIO Ethanol branders. Dat komt doordat Bio Ethanol een veilige, schone en biologische brandstof is. De vloeistof verdampt en het verbrandt ongevaarlijk en reukloos. En dat terwijl het wel een hele mooie vlam geeft.

Schoon, maar licht ontvlambaar

BIO Ethanol branders bieden ons een uitstekend alternatief voor houtkachels en gashaarden, omdat BIO Ethanol een schone brandstof is. Voor de schoonste verbranding kun je het beste BIO Ethanol gebruiken met een alcoholpercentage tussen de 95% en 97,5%. Onthoud wel dat BIO Ethanol ook een zeer licht ontvlambare brandstof is. Wees dus altijd voorzichtig.

Voor wie zijn haarden op BIO Ethanol branders geschikt?

Nu vraag jij je wellicht af of een BIO Ethanol haard geschikt is voor jou. Het antwoord is: ja! BIO Ethanol haarden kunnen overal geplaatst worden. Ook in huizen waar geen rookkanaal of gasaansluiting is. Zowel in woningen als bedrijfspanden kun je dus voor een sfeervol vuurtje zorgen met BIO Ethanol. Zelfs in bedrijfspanden! De enige regel waar BIO Ethanol haarden aan moeten voldoen, is dat ze een onbrandbare ruimte moeten hebben waar de brandstof in zit. Ook een ronde zwarte eettafel geeft meer stijl aan jouw interieur. Lees er hier meer over.